"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aita puuetega naistel jõulupidu korraldada! (0)
05. detsember 2014

Tallinna ja Harjumaa puuetega naiste ühingu liikmed soovivad 13. detsembril korraldada jõulupidu ning vajavad selleks abi. Kui kellelgi on südames soov küpsetada midagi maitsvat jõululauale, poetada midagi kingikotti, mõni vahva idee vms, võib saata e-kirja thpnu@epnu.ee või helistada tel 5347 7636. Teretulnud on ka raha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.