"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ööpäevaga hukkus ja sai vigastada neli inimest (0)
07. detsember 2014

Eestis oli laupäeval kolm rasket liiklusõnnetust, milles hukkus kaks ja sai vigastada kaks inimest.

Kella 01.41 paiku oli liiklusõnnetus Tartus Kiigemäe tänaval, kus 20-aastase Nadežda juhitud Peugeot 206 kaotas lauges paremkurvis juhitavuse ning libises vasakpoolse küljega vastu sõidutee ääres olnud puud. Kiirabi viis sõiduki juhi Tartu Ülikooli Kliinikumi, vahendab BNS.

Kell 11.14 sai politsei teate liiklusõnnetusest Läänemaal Lääne-Nigula vallas Palivere-Keedika tee esimesel kilomeetril, kus öösel või varahommikul sõitis vastu piirdeposti ja seejärel järsakust alla jõkke ATV Polaris Sportsman 800. Õnnetuses hukkusid 33-aastane Andrus ja 22-aastane Rasmus.

Kell 20.42 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maanteel, kus 25-aastane Magnuse juhitud Ford Fiesta kaotas juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu posti. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.