"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Homofoobide autonumbrimärk „ei ole homo“ vihastas USAs õiguslasi (0)
09. detsember 2014

USA osariigis Alabamas on viimastel kuudel tõusnud homofoobide hulk. Mitmed kodanikud, kes soovivad avalikust teavitada oma heteroseksuaalsusest kasutavad autodel numbrimärki N0H0M0 („ei ole homo“ toim.).

Inimõiguste eest võitlejate sõnul on tegemist aga vaenu ja diskrimineerimist õhutava numbrimärgiga, miks peaks olema linnas keelatud, kirjutas Thinkprogress.org.

Autoregistrikomitee esinaise sõnul aga ei näe nad antud numbrimärgid probleeme, sest tegemist on vaid kolme tähe ja kolme nulliga. „Igaüks võib sealt välja lugeda mida tahab, aga tegelikult on seal vaid numbrid ja tähed ning meie komitee selles vaenuõhutavat sõnumit ei näe,“ sõnas USA autoregistrikomitee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.