"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kuulsate kunstnike laat raamatukogus (0)
12. detsember 2014

Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) toimub 13. detsembril kl 11-15 jõululaat, mille tulud lähevad Tallinna kunstikooli toetuseks. Oma maale, graafikat ja tarbekunsti annetasid laadale müügiks Jüri Arrak (pildil), Jaan Elken, Leaonhard Lapin, Mari ja Uno Roosvalt, Evi Tihemets, Andres Tolts, Mare Vint jpt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.