"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lubadeta juhi põhjustatud ahelavariis sai viga kaks inimest (0)
12. detsember 2014

 Tallinnas põhjustas lubadeta juht neljapäeva õhtupoolikul ahelavarii, milles sai viga kaks inimest.

Õnnetus juhtus kella 16.51 ajal Sõpruse pst 174/176 juures, kus sõiduautot Mercedes-Benz juhtinud juhtimisõiguseta 19-aastane Kristina sõitis tagant otsa tema ees samal sõidurajal liikunud sõiduautole Toyota, mida juhtis 29-aastane Egle, teatas siseministeerium BNS-ile. Saadud löögist paiskus Toyota omakorda otsa tema ees, samal sõidurajal, liikunud sõiduautole Toyota, mida juhtis 34-aastane Silver.

Sündmuskohalt toimetati Mustamäe haiglasse Egle ja Silver.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.