"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kahes liiklusõnnetuses sai viga viis inimest (0)
15. detsember 2014

Pühapäeval juhtus Eestis kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai viga kokku viis inimest.

Kella 16.19 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnus Tallinna maanteel, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 22-aastane Kaur, kes juhtis sõiduautot Kia, sõitis tagant otsa ees liikunud sõiduautole Subaru Legacy ning selle tagajärjel teelt välja vastu puud, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile. Kiirabi toimetas Kia juhi Pärnu haiglasse.

Kella 19.58 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli teel, kus sõiduauto Toyota Corolla, mida juhtis 27-aastane Tetyana, kaotas juhitavuse ning paiskus vasakpoolse küljega vastu tänavavalgustuseposti. Sündmuskohalt toimetati erinevatesse haiglatesse sõiduauto juht ning sõidukis viibinud 24-aastane Angelina, 30-aastane Irina ja 29-aastane Vitali.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.