"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tartus juhtunud kahes liiklusõnnetuses sai viga kaks inimest (0)
16. detsember 2014

Esmaspäeval juhtus Tartus kaks liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 17.59 ajal Vanemuise ja Kastani tänava ristmikul, kus Mazda 3 juhtinud 65-aastane Kiira ei andnud ristmikul teed sõidueesõigust omavale Toyota Aurisele, mida juhtis 46-aastane Merike. Kiirabi andis sündmuskohal esmaabi Merikesele ning lubas ta seejärel koju.

Teine õnnetus juhtus kella 01.06 ajal Sõbra ja Tähe tänava ristmikul, kus Audi A6 juhtinud 24-aastane Anneli ei andnud teed samaliigiliste teede ristmikul paremalt lähenenud Opel Vectrale, mida juhtis 29-aastane Vitali. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada Audi A6 tagaistmel istunud 29-aastane Kaido, kelle viis kiirabi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.