"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abilinnapea Kalle Klandorf peab meeles jõuluööl rahu valvavaid politseinike (0)
22. detsember 2014

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf viib jõululaupäeva 24.detsembri hommikul Põhja prefektuuri, Tallinna kainestusmajja ja Põhja Prefektuuri Tallinnas asuvasse kolme politseijaoskonda jõuluööl valves olevatele politseitöötajatele oma esikromaani "Palgasõdur", sooviga pidada meeles neid, kes tagavad meie julgeoleku ajal, mil enamik meist peab rahulikke pühi. Romaan "Palgasõdur" saadetakse jõulukingiks ka kõigisse politseijaoskondadesse üle kogu Eesti.

“Erinevalt uusaastaööst on jõuluöö enamasti vaikne ja rahulik valve,” teab pika politseistaažiga Klandorf.

“Samas ei tohi mehed siis magada, vaid peavad olema pidevas valmisolekus, seepärast on mõnus lugemine ooteajal kindlasti abiks.” Kriminaalromaan “Palgasõdur” põhineb 90ndate karmidel krimilugudel.

Raamat kandideeris ilmumise järel 2013 sügisel Aasta Ilukirjandusteose tiitlile ja teda on kirjastaja, kirjastus Legend andmetel müüdud ligi 2000 eksemplari. Klandorf ostis politseijaoskondadele saadetavad romaanid oma uuel 2015.aastal ilmuva “Palgasõduri” triloogia teise osa autoritasu arvelt kirjastajalt välja ja saadab jõulukingid kõigile Eesti jõuluööl korra valvajatele välja oma kulu ja kirjadega.

“Eestis on politseitöötajad mitte üksnes alarahastatud vaid ka vähetunnustatud,” teab üle kahekümne aasta jõustruktuurides töötanud Klandorf. “Peame jõuluajal meeles paljusid hädasolijaid, kuid enamasti ei mõtle me neile, kes sel ööl teevad oma igapäevast, ühiskonna jaoks väga olulist ja tähtsat tööd.” 

Meedia saab soovi korral koos abilinnapeaga politseijaoskondadesse ja kainestusmajja kingiraamatuid üle andma tulla.

Huvilistel palume eelnevalt registreeruda, et abilinnapea saaks oma kohtumisi politseiametnikega paremini planeerida.

 

Põhja prefektuur kell 11.00
Aadress: Pärnu mnt 139

Lääne-Harju politseijaoskond kell 11.20
Aadress: Rahumäe tee 6/1, 11316 Tallinn

Tallinna kainestusmaja kell 11.40

Paldiski mnt 62, 10617 Tallinn, Harjumaa

Kesklinna politseijaoskond kell 12.00

Aadress: Kolde pst 65, 10321 Tallinn

Ida-Harju politseijaoskond kell 12.20
Aadress: P.Pinna 4, 13615 Tallinn (endine Vikerlase 14)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.