"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EESTLASED RIIGILE: Vähendage tööpuudust ning tehke arstiabi kättesaadavaks (1)
22. detsember 2014

Eesti inimesed peavad riigi suurimateks probleemideks tööpuudust ning probleeme tervishoiuga, lisaks valmistab eestlastele meelehärmi ka nõrk majanduslik olukord.

Tänavu sügisel pidasid Eesti inimesed olulisemateks riigi ees seisvateks muredeks tööpuudust (30%), tervishoidu ja sotsiaalkindlustusega seotus probleeme (29%), nõrka majandust (28%), suurt hinnatõusu (25%), madalaid pensione (18%), kõrgeid makse (16%) ja hariduse halba kättesaadavust (11%). 

Eurobaromeetri uuring näitab, et Eesti elanike mure tööpuuduse ning raskesti kättesaadava terviseabi üle on jätkuvalt suur.

Eurobaromeeter küsib igal kevadel ja sügisel EL-i liikmesriikide elanike arvamust selles osas, mis on peamine riigi ees seisev probleem. Muresid võib järgneva valiku hulgast välja tuua kaks: hinnatõus, majanduslik olukord, kuritegevus, tervishoiusüsteem, energia- ja keskkonnakaitsega seotud teemad, tööpuudus, maksud, pensionid, haridussüsteem,  elamumajandus, kaitse- ja välispoliitika, sisseränne, terrorism, valitusvõlg, muu ja ei oska öelda.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Lea
1. märts 2015 19:32
Meie valitsevad erakonnad seda ei tee, kui te ei vali Keskerakonda võimule, läheb kõik kolinal veel hullemaks.