"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Erika Kirpu: see aasta oli minu karjääri parim aasta (0)
22. detsember 2014

"See aasta oli mulle väga edukas ja kindlasti minu karjääri jooksul parim. Võitsin MM-il individuaalse pronks- ja naiskondliku hõbemedali ning sain MK-etapil teise koha," sõnas epeevehkleja Erika Kirpu.

Aasta oli edukas veel selle poolest, et Kirpu lõpetas õigusteaduse alal ülikooli. Spordi kõrvalt õppida oli väga raske, palju tuli pingutada, aga õnneks läks kõik korda.

“Kuigi aasta oli küll väga tihe – treeningud, võistlused, õppimine –, midagi päris halvasti ei läinud. Nii et olen igas mõttes väga-väga rahul. Tegelikult tahaksin õpingutele rohkem tähelepanu pöörata. Praegu ei ole kahjuks spordi pärast selleks piisavalt aega. Tahaks praktikal käia või mingit erialast tööd teha, aga kahjuks ei jõua,” lisas Kirpu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.