"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lennunduseksperdi spekulatsioon: Malaysia Airlinesi lennu MH370 tulistasid alla ameeriklased (0)
23. detsember 2014

Lennufirma Proteus Airlinesi endine juht, prantslane Marc Dugain tuli esile skandaalse spekulatsiooniga, et märtsis kadunuks jäänud Malaysia Airlinesi lennu MH370 tulistasid alla ameeriklased.

Dugain sõnas Prantsuse väljaandele Paris Match, et Malaisia pealinnast Kuala Lumpurist Hiinasse Pekingisse teel olnud lennuk ei pruukinud ookeani kukkuda tehnilise ega inimliku vea ning kütuse lõppemise tõttu, vahendas Postimees.

Duigaini arvates tulistas selle lennuki India ookeanis Diego Garcia saare lähedal alla USA armeeüksus.

Suurbritanniale kuuluval Diego Garcia saarel on USA armeebaas. Dugaini teooria kohaselt pidasid USA sõjaväelased madalal lennanud lennukit ohuks ning terrori ennetamise eesmärgil tulistasid selle alla arvates, et lennuk sööstab nende baasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.