"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE: Vältimatut arstiabi saad Tallinnas pühade ajal suurtes haiglates (0)
23. detsember 2014

Tallinna tervishoiuasutused töötavad tavalisel pühadeaegsel režiimil, Tallinna Kiirabi on valmis töötama laiendatud koosseisus.

Kõik haiglad töötavad täiskoormusega, vältimatut arstiabi antakse Lääne-Tallinna Keskhaigla (Paldiski mnt 68) ja Ida-Tallinna Keskhaigla (Ravi 18) erakorralise meditsiini osakondades kõigile abivajajatele ööpäevaringselt, ka Tallinna Lastehaiglas (Tervise 28) saab vältimatut abi  haigla vastuvõtuosakonnas 24 tunni jooksul.

Tallinna Hambapolikliinik töötab 23. detsembril kell 8-18 ja 31. detsembril kell 8-17 lühendatud tööpäevaga, mil osutatakse kõiki teenuseid;  24. detsembril töötab polikliinik kell 9-15 ja osutatakse esmaabi ;  25., 26., 27. detsembril osutatakse esmaabi  kell 9-16, 28. detsembril kell 9-15 osutatakse esmaabi, 29. ja 30. detsembril kell 8-20 saavad patsiendid   kõiki raviteenuseid.

Tallinna Munitsipaalperearstikeskus püüab anda oma  patsientidele parima, pakkudes  nõuandeteenust  23. ja 31. detsembril  kell 18-22, mil arst annab telefonil  5041927 nõu terviseprobleemide puhul,  24.-27. detsembril  ja 1. jaanuaril nõustab  arst abivajajaid kell 10-16.

Tallinna Kiirabi paneb pühade puhul vajadusel  tööle lisabrigaadi.

Apteegi öövalveteenust osutavad kõikidel päevadel valveapteegid Tõnismägi 5 ja Vikerlase 19.

Abilinnapea Merike Martinson paneb seoses tänavuste pikkade pühadega linlastele südamele, et nad püüaksid olla võimalike haigusnähtude suhtes ettenägelikud ja varuda koju vajalikke medikamente. Kogemus näitab, et haiglate erakorraliste meditsiini osakonnad võivad  sellel perioodil olla liiga  koormatud. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.