"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kiirabi soovitab pidada piiri söögi ja alkoholiga (0)
24. detsember 2014

Tallinna kiirabi soovitab inimestel jõulupühade ajal mitte liialdada söögi ja alkoholiga, vaid käia hoopis väljas jalutamas ning anda nii kehale füüsilist koormust.

Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul tervet täiskasvanud inimest ülesöömise oht reeglina ei ähvarda, küll aga võivad rasvase toidu söömisega endale liiga teha kroonilisi haigusi põdevad eakad inimesed ning lapsed. “Kui inimesed ei soovi peolauas olles perenaist solvata ja peavad kõiki roogi maitsma, siis tasub rasvase toidu vahele süüa kiudaineid, näiteks leivatooteid,” ütles Adlas BNS-ile.

Tema sõnul ei tasu liialdada ka alkoholi pruukimisega ning vanemad peaksid jälgima, et nende lapsed endale magusa söömisega liiga ei teeks. Eakad inimesed peaksid aga külla minnes kindlasti võtma kaasa neile määratud rohud, näiteks vererõhutabletid. “Kõige parem soovitus on aga minna perega õue ja anda oma kehale füüsilist koormust,” märkis Adlas.

Tallinna kiirabile on jõulupühad olnud tavaliselt rahulik aeg.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.