"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinlane: 1000eurone miinimumpalk on nagu unistus (1)
29. detsember 2014

"1000 eurot on nagu unistus, ma ei tea, kas seda on võimalik sisse viia või ei ole," ütles pensionär Arvi Tallinna linnapea Edgar Savisaare ettepaneku kohta kehtestada 1000eurone miinimumpalk.

Arvi lisas, et praegu saab ta pensioni ja lisaks on muretsenud endale ka väikese tööotsa, kuid ikkagi ulatub tema sissetulek vaid 500 euroni.

Savisaar tegi esmaspäeval peetud kõnes ettepaneku tõsta miinimumpalk 1000 euroni kuus ja seda juba järgmisel aastal. Nagu selgus Tallinna TV küsitlusest, on paljud inimesed seda meelt, et 1000eurone miinimumpalk muudaks elu tunduvalt, paraku on sellise muutuse võimalusse uskujaid siiski vähe.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Inge
16. märts 2015 08:52
Selline miinimumpalk oleks saanud reaalsuseks, kui alatud, hoolimatud ja kergeusklikud inimesed poleks valinud Reformierakonda. Keskerakond on alati oma lubadusi täitnud ja oleks seda ka nüüd teinud, aga teda ei lastud.