"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Viimased 1800 korvpalli EM-i fännipiletit jõudsid Piletilevisse (0)
29. detsember 2014

Korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid saab alates esmaspäevast osta vaid Piletilevist, samas kui senini müüs pääsmeid Sportland.

“Kui 12. detsembrist sai korvpalli EM-i Eesti fännisektori pileteid soetada vaid Sportlandi poodidest üle Eesti, siis tänasest on fännisektori pileteid võimalik osta ainult Piletilevist. Kokku on Piletilevi müügipunktides ja veebikeskkonnas müügil viimased 1800 korvpalli EM-i Eesti sektori piletit,” teatas BNS-ile Eesti Korvpalliliidu peasektretär Keio Kuhi, kelle sõnul on kõige enam Eesti fännisektori pileteid veel saadaval Ukraina ja Läti mängudele – vastavalt 746 ja 714.

Lisaks on veel 179 vaba piletit Eesti-Leedu mängule ja 167 piletit Eesti-Belgia mängule. “Eesti-Tšehhi mängule enam Eesti fännisektri pileteid ei ole – need müüdi välja juba praktiliselt esimese nädalaga,” lisas Kuhi ja lisas, et kes veel soovib 2015. aasta septembris Eesti fännisektorist meie meeskonnale kaasa elada, peaks Piletilevis piletiostuga kiirustada, sest fännisektorisse Eesti pileteid juurde ei saa.

Lisaks Eesti mängudele saab tänasest Piletilevist osta ka teiste koondiste mängudele pileteid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.