"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elmo Nüganen: Venemaa pole ainult Putin (0)
30. detsember 2014

Intelligentsel inimesel on praegu Venemaal raske, ütleb lavastaja, näitleja ja Tallinna Linnateatri pea­näitejuht. Tema Vene kolleegid saavad aru, et toimuv ei käi euroopalike väärtustega kokku, teisalt väljendub neis rahvustunne, et Venemaa on taas suurriigina pildil, ütleb ta. Eesti vene kogukond on Nüganeni hinnangul rahulik seni, kuni elu siinpool Narva jõge on parem kui teisel pool.

!Kui nüüd rääkida sellest, mis toimub praegu Ida-Ukrainas ja Krimmis, siis olen aru saanud, et see on neile valus teema. Kui ma kohe pärast Krimmi sündmusi Moskvasse etendusi mängima läksin, ütlesid mõned näitlejad, et ega sa nüüd meiega enam rääkida taha, nüüd on kõik läbi,” ütles Nüganen Eesti Päevalehele.

“Seda valusam see nende jaoks on, et ka nende seas on ukrainlasi. Kui nad ise minu käest küsivad, siis ma muidugi vastan, aga vastupidise ideoloogiaga ajupesu pole ma tegema hakanud.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.