"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teeolud on lumesaju tõttu pea kogu Eestis halvad (0)
30. detsember 2014

Teisipäeva pärastlõunal olid teeolud jätkuva lumesaju tõttu pea kogu Eestis halvad nii põhi- kui ka kõrvalmaanteedel.

Pärastlõunal on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel peamiselt Põhja-, Lääne-, Lõuna- ja Kirde–Eestis jätkuva lumesaju, Lääne–Eesti saartel ka vihma tõttu kohati halvad, teatas maanteeinfokeskus.

Teeolud on paremad Kagu–Eestis, kuid saju levikuala laieneb ning õhtu- ja öötundidel on teedel oht libeduse tekkeks.

Teedel tuleb arvestada nii pinnatuisust lumiste kui paiguti libedate lõikudega. Ka kõrvalmaanteed on lumised ja libedad. Sajus ja tuisus on piiratud nähtavus.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et teisipäeval tuleb libedusega suuremal või vähemal määral arvestada pea kõikjal ning valida tuleks tee- ja ilmaoludele vastav sõidukiirus.

Öösel tuleb pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu liigub üle Eesti itta, paiguti tuiskab, Lääne-Eestist alates läheb sadu järk-järgult üle vihmaks. On jäiteoht! Puhub edela- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s, hommikul pöördub saartel ja looderannikul loodesse. Õhutemperatuur on -1..+3, öö hakul Ida-Eestis kuni -6°C.

Homme päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib kohati lörtsi ja vihma sadada. Paiguti tekib udu. Puhub läänekaare tuul 5-12, Liivi lahe ümbruses lääne- ja edelatuul puhanguti 15 m/s, pärastlõunal lühiajaliselt nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.