"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
HALE VABANDUS: Autoroolist jääknähtudega tabatud poliitik: sõbrad, tegin vea (0)
31. detsember 2014

Jääknähtudega autoroolist tabatud Tartu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Mihkel Lees astub fraktsioonijuhi kohalt tagasi.

Lees andis sotsiaalmeedias teada, et laupäeva pärastlõunal tuvastas politsei tal jääknähud, alkomeeter näitas Leesi sõnul joobeks 0,28 mg/l.

Poliitiku selgituse kohaselt käis ta eelmise päeva õhtul sõbra sünnipäeval ning kuna peol tarvitas ta alkoholi, jättis ta auto linna, et sellele järgmisel päeval järele tulla. Tema kodutänavas kontrollis politsei kõikide juhtide joovet.

“Tuli välja, et olin siiski enda head enesetunnet üle hinnanud. Alkomeeter näitas 0,28 mg/l. Ma ei läinud teadlikult jääknähtudega rooli, kuid see ei ole vabandus. Oleksin pidanud veenduma, mitte eeldama,” andis Lees teisipäeva õhtul sotsiaalmeedia vahendusel teada.

“Astun tagasi ka fraktsiooni esimehe kohalt Tartu volikogus,” kinnitas Lees, kes vabandas eksimuse pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.