"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jelena Glebova: soovin, et inimesed oleksid terved, lahked ja naerataksid (2)
01. jaanuar 2015

"Soovin, et uuel aastal oleksid kõik inimesed vaimustatud sellest, millega nad oma elus tegelevad," ütles iluuisutaja ja Tondiraba spordikeskuse juht Jelena Glebova.

“Et kõik päevad oleks huvitavad ja motiveeriksid inimesi end edasi arendama ja täiendama. Et inimesed oleksid tervemad, lahkemad ja naerataksid rohkem. Et ei oleks sõda ja inimesed saaksid üksteisega paremini läbi,” lisas Glebova.
 
“Eelmisel aastal olid minu enda elus väga suured muutused. See, millega ma praegu tegelen, meeldib mulle väga ja tahaksin sellega tegelda ka edaspidi. Soovin, et järgmisel aastal oleks jätkuvalt nii, nagu praegu on.”
Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Vana Paks
2. jaan. 2015 23:59
Mina ka! Mina ka!
Kõike paremat
2. jaan. 2015 20:57
Mina soovin ka Jelenale kõike paremat ja edukat uut aastat.