"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KAS OLED TEDA NÄINUD? Viljandimaal on teist nädalat kadunuks 14-aastane neiu (0)
02. jaanuar 2015

Politsei palub inimeste kaasabi selgitamaks kaks nädalat tagasi Viljandimaal kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 14-aastase Carita asukohta. 

Viimati nähti neiut 19. detsembril, kui ta lahus oma kodust Viljandi vallas Pulleritsu külast. Neiu võib olla pealinnas või selle ümbruses, kuid välistatud ei ole ka teised piirkonnad, teatas Lõuna prefektuur.

Politsei on kontrollinud erinevaid kohti, kus tüdruk võiks viibida ning kogunud informatsiooni tema tuttavatelt ja teistelt, ent seni tulutult. Otsingud jätkuvad. 

Carita on umbes 170 sentimeetrit pikk, pikkade tumedate juuste ja keskmise kehaehitusega, paksude tumedate kulmude ja pikkade tumedate ripsmetega. Kodust lahkudes olid tal jalad sinised teksapüksid, pruuni värvi saapad ja oranži värvi pidulik pluus. 

Kõigil, kes on Caritat pärast 19. detsembrit näinud või oskavad jagada infot tema võimalikust asukohast, palutakse ühendust võtta Viljandi politseijaoskonna uurijaga telefonil 58609784 või lühinumbril 110.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.