"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Auvere elektrijaamas juhtunud õnnetuses sai vigastada kaheksa inimest (0)
06. jaanuar 2015

Ida-Virumaal asuvas Auvere elektrijaamas juhtus täna tööõnnetus, milles sai vigastada kaheksa inimest.

Auvere elektrijaama ehitusel juhtunud õnnetuses said inimesed kannatada, kannatanute arv ei ole veel teada, kuid esialgsetel andmetel on vähemalt kaks inimest viidud haiglasse.

Teisipäeva pärastlõunal juhtus Ida-Virumaal asuva Auvere elektrijaama ehitusel kannatanutega tööõnnetus, esialgsetel andmetel sai õnnetus alguse avariist tuhasüsteemis, teatas BNS-ile Eesti Energia pressiesindaja.

Ida päästekeskuse pressiesindaja lisas BNS-ile, et päästjad said õnnetuse tõttu väljakutse kell 13.56. Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Narvast, Narva-Jõesuust, Sillamäelt, samuti on kohal päästjate operatiivkorrapidaja Narvast, kiirabibrigaadid ja Eesti Energia oma päästemeeskond.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.