"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
RASKE JALAGA: Möödunud aastal registreeriti 135 000 kiiruseületamist (0)
13. jaanuar 2015

Lõppenud aastal tuvastasid politseipatrullid 45 000 kiiruseületamist, millele lisandusid kiiruskaamerate registreeritud ligi 90 000 rikkumist. See on siseministeeriumi hinnangul ilmselge märk sellest, et liiklejad ei taju piirkiiruse ületamisel vastutust ega sellega kaasnevaid ohtusid.

Õnnetuste vähendamisel ei ole siseminister Hanno Pevkuri sõnul peamine süüdlaste karistamine, vaid see, et inimeste teadvusse jõuaks, et joobes olekus autorooli istumine või muul moel liikluses osalemine on juba iseenesest kuritegu.

Numbrite puhul on tegemist esialgse operatiivstatistikaga, mis ei pruugi lõplik olla. Täpsed andmed selguvad aasta keskpaigaks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.