"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Usuhullud kimbutavad pealinna noori meelitades neid hea ja paremaga (0)
15. jaanuar 2015

Tartust pärineva, ent nüüd ka pealinnas tegutseva 3D koguduse noored pööravad usinalt lapsi usku, meelitades neid endi rüppe jalgpalli, kontsertide ja filmiõhtutega, nii et tihti peavad nii koolijütsid kui ka tudengid pealetükkivate keelituste eest lausa põgenema. 

Tallinna tehnikaülikooli tudengi Rene Randlase sõnul on tema tuttav meelitanud teda kogudusse mitu aastat, kuid siiani veel tulutult. Ta lisas, et peab otsima alati vabandusi, miks mitte pühapäevast noortekoguduse jumalateenistust külastada. Kusjuures Tallinnas toimuvad iganädalased palvused kiriku asemel tuntud ööklubis Club Privé, kirjutas Õhtulehe uudisteportaal.

Kuigi koguduse liikmed lubavad Randlase sõnul noortele lusti ja lillepidu, on usu pealesurumine noormehe hinnangul ikkagi kohatu. Randlane on veendunud, et 3D kogudus tahab lapsi religiooni pöörata. “Mitte keskaegsesse usku, kus on verepilastus, vaid nooruspärasesse usku, kus teenistustel ei tegeleta armuleiva ja veiniga,” lisas Randlane. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.