"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MEES UPPUS: Tuukritel ei õnnestunud Kopli lahte ujuma läinud meest leida (0)
16. jaanuar 2015

Kolmapäeval Kopli lahte ujuma läinud ning seal kaduma jäänud mehe otsingud lõpetati eile tulemusteta. 

Päästeameti teatel lõpetasid tuukrid eile otsingud kella 12.55 ajal tulemusteta, vahendas Postimees.

Kolmapäeval kella 14.04 ajal teatati häirekeskusele, et Tallinnas Kopliranna 27 juures läks mees Kopli lahte ujuma ning vajus vee alla. Lisaks pinnaltpäästjatele osales otsingutel PPA lennusalga kopter. Kolmapäeval lõpetati otsingud tulemusteta kell 15.30, et järgmisel päeval tuukrite kaasabil jätkata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.