"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tule Harjumäele tasuta kontserte kuulama! (0)
19. jaanuar 2015

Harjumäel saab kuulata Erich Kriegeri ja Eduard Tomani tasuta kontserti ning juua kohvi ja süüa pirukaid, mida jagab linnapea isiklikult.

23. jaanuaril kell 15 avab Harjumäe kõlakojas taas uksed Edgari kohvik. Linnapea Edgar Savisaar pakub sel puhul kohvi ja maitsvaid värskeid pirukaid. Oma kaunimaid laule esitavad laulja Erich Krieger ja näitleja Eduard Toman. Valgust hämarasse õhtupoolikusse toovad tuležonglöörid.

“Jõulud on läbi, ent sombuseid päevi ja pimedaid talveõhtuid jätkub veel mitmesse nädalasse,” rääkis üritust korraldav Rahvarinde muuseumi juhataja Helen Lausma-Saar. “Neid aitab rõõmsamaks muuta Edgari kohvik Harjumäel.”

Hubane kohtumispaik

Edgari kohvik on Lausma-Saare sõnul hubane kohtumispaik, mis pakub kuuma kohvi ja häid mõtteid.

“Teisipäevast laupäevani saab siin nautida mitmekülgset kultuuriprogrammi: kuulata kontserte meie armastatud muusikute esituses, harida end huvitavatel loengutel, panna oma oskusi ja teadmisi proovile põnevates töötubades, kohtuda riigikogu valimistel osalejatega ning keerutada jalga Edgari tantsuõhtutel,” rääkis Lausma-Saar.

“Edgari kohvikust saavad igal teisipäeval taas alguse üllatusi täis ekskursioonid.”

Keerleb loosiratas

Keerlema on pandud ka loosiratas. “Kolmapäeviti saab osaleda rahva poliitikalehe Kesknädal aastatellimuse loosimises, kolmapäevast laupäevani võib aga võita Edgar Savisaare kirjutatud raamatu “Peaminister” koos autogrammiga,” ütles Lausma-Saar.

Edgari kohvik Harjumäe kõlakojas on avatud 1. märtsini iga päev kella 12-20. Kohviku kultuuriprogramm: www.keskerakond.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.