"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Esmaspäeval juhtunud kuues liiklusõnnetuses sai vigastada mitu inimest (0)
20. jaanuar 2015

Esmaspäeval juhtunud kuues liiklusõnnetuses vajas haigla või erakorralise meditsiini osakonna abi mitmeid inimesi.

Esimene õnnetus juhtus kella 7.35 ajal Tallinnas Randla tänava ja Madala tänava ristmikul, kus 77-aastase Alexanderi juhitud sõiduauto Toyota sõitis reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületavale 61-aastasele Heljole. Kiirabi viis Heljo SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Teine õnnetus juhtus kella 7.51 ajal Tartus Riia, Lunini ja Suure kaare ristmikul, kus 60-aastane Elmar sooritas Audiga vasakpööret ja ei andnud teed Škodale, mida juhtis 54-aastane Ülla. Toimus kokkupõrge ning kiirabi viis Ülle kontrolliks TÜ kliinikumi traumapunkti.

Kolmas õnnetus juhtus kella 8.50 ajal Võrumaal Kose–Käbli tee 9,5. kilomeetril, kus 32-aastane Edith sõitis Volkswageniga lauges kurvis teelt välja vastu puud. Kiirabi viis Edithi Võru haiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 9.31 ajal Pärnus Oja ja Niidu tänava ristmikul, kus 67-aastase Vello juhitud Škoda sõitis otsa peateel liikunud Mercedes-Benzi liinibussile, mida juhtis 57-aastane Sergei. Bussis viibinud ligi 25-30 reisijast kuus isikut pöördusid Pärnu Haigla erakorralise meditsiini osakonda. Kiirabi viis Vello Pärnu  haiglasse, kuhu jäeti järelevalve alla ka 16-aastane neiu. Ülejäänud reisijad lubati kodusele ravile.

Viies õnnetus juhtus kella 9.32 ajal Ida-Virumaal Hiiemetsa–Auvere teel, kus 47-aastane Alexander sõitis Scania veoautoga teelt välja. Kiirabi viis Alexanderi Narva haiglasse.

Kuues õnnetus juhtus esialgsetel andmetel kella 17.00 ajal Tallinnas Ranniku tee ja Andrekse tee ristmikul, kus 21-aastase Andrei juhitud Škoda ei andnud teed Volkswagenile, mida juhtis 42-aastane Urmas. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel viis kiirabi Urmase Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.