"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Psühhiaater Ennet: Reformierakonna bussireklaam näitab, et nad on haiged (2)
21. jaanuar 2015

"Kui tahetakse südamest Eesti rahvale paremat tulevikku, peaks näidisbuss liikuma ühistranspordi liine pidi ja võtma rahvast peale. Mis veelgi parem, haagiks end Tallinnas tasuta sõidu bussi taha. Sel juhul ma usuks poliitikuid, et neid huvitab ka rahvas."

Analüüsides saates Reformierakonna reklaami, mille ühel poolel istub bussis üksik noormees Sami-moodi jalad laual ning kõrvalt vaatab vastu ülerahvastatud ühistransport, suurendab selline vaatepilt Enneti sõnul riigis niigi ülespuhutud inimestevahelist lõhet.

“Eesti riik on praegu kreenis ja rahvas depressioonis,” väitis psühhiaater dr. Jüri Ennet Tallinna TV saates Täna+. “Võin seda oma ametipostilt nähtuvast trükitähtega kinnitada,” lisas ta.

Ennet lisas, et Eesti Vabariigi päästab vaid ühine koostöö, kus ühiskondlikud poliitilised jõud liiguvad käsikäes ühes suunas.

“Tähtis on kodanik, tema tervis, tema vaimne hoiak, usk ja lootus sellesse, et valitsus hoolitseb meie kõigi eest. Seepärast peaks meil olema demokraatlikule riigile kohaselt ka paika pandud, et valitusse pääsevad inimesed, kes saavad enim rahva hääli. Praegu tekivad koostöö tõrked juba kõrgete riigipeade tasandil, kes sellest keelduvad.”

 

 

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Allan
10. apr. 2015 15:19
Reformierakonda rahvas ei huvita. Kui huvitaks poleks meil nii palju vaeseid.
Eve
28. veebr. 2015 01:58
Reformierakonnaga on midagi väga valesti. Mis sundis neid küll edutama peaministriks inimese, kellel pole kogemusi ega teadmisi, ka mitte tahtmist riiki juhtida. Kõige selle juures, et Reformierakond on viinud meid kuristiku äärele ja kui ta võimule jääb, siis kukume kolinal alla, paneb mind imestama, et nad võtsid oma erakonda kurjategija Krossi. Mis inimesed need on, kes talle hääli annavad, kas samasugused.