"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kolm eksinud kalameest sattusid kogemata Venemaale (0)
23. jaanuar 2015

Kolm Eesti kodanikust kalameest eksisid püügikohta otsides ära ning sattusid Venemaale, naaberriigi piirivalvurid andsid mehed Eesti piirivalvuritele üle.

Neljapäeva hommikul tuvastasid Mustvee kordoni piirivalvurid ajutise kontrolljoone ületuse kolme inimese poolt, teatas BNS-ile Lõuna prefektuuri pressiesindaja. Kolmik oli liikunud Põlvamaal Mikitamäe vallas Eesti territooriumilt Venemaale, vahendas BNS.

Venemaa piirivalvurid pidasid nad kinni kinni ja toimetasid Medli kordonisse. Piiriesindajate kohtumisel anti kõik kolm meest Eesti piirivalvuritele üle ning nad toimetati Mehikoorma teenistusse.

Pressiesindaja sõnul selgus, et tegemist oli kolme Eesti kodanikuga, kes tulid kaheks päevaks Lämmijärvele kalastama. Esimesel päeval leidsid nad hea püügikoha ning soovisid sinna teisel päeval naasta. Kuna aga ümbruskond oli neile võõras, eksisid nad ära ning sattusid naaberriigi territooriumile.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.