"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Lasnamäel põletati jõulukuuskedest skulptuure (0)
25. jaanuar 2015

Lasnamäe linnaosa vanema Olga Ivanova sõnul pakkus vaatemänguline tulešõu huvi ning rõõmu nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Tuleskulptuuride põletamine oli meeliülendav vaatemäng, mis tõi sooja valgust pimedasse põhjamaa talve. Maagilist tulemängu saatis elav trummimuusika. Rootsi kunstnike poolt ellu kutsutud traditsioon on inspireeritud iidsest Viikingite kultuurist.


Vaata galeriid (12)


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.