"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinnas avab uksed Eestis ainulaadne kunstikeskus Tallinn Art Space (0)
26. jaanuar 2015

Sel reedel, 30. jaanuaril avab Tallinnas Maakri 21 uksed nüüdisaegne graafikakoda, müügigalerii ning kunstinäituste ja -sündmuste keskus Tallinn Art Space.

Kunstikeskuse Tallinn Art Space juhataja Jaak Visnapi sõnul sai ta Tallinn Art Space luues aru, et vajadus sellise galerii järgi on meeletu. „Eesti inimesed on ehitanud viimase kahekümne aasta jooksul palju uusi hooneid ja nii on tekkinud juurde tohutult palju tühje seinu. On tulnud aeg need väärikalt kunstiga täita. Minu eesmärk on kutsuda inimesi üles täitma Eestis tühjad seinad Eesti kunstiga,“ lisas Visnap.

 

Tallinn Art Space’i galeriiosas tegeldakse igapäevaselt nüüdisaegse kunsti müügi, eksponeerimise ja vahendamisega näitustele, mis tähendab kunstnike jaoks uut, kvaliteetset ja hea asukohaga näitusepinda. Galeriis toimuvad näitused kannavad endas eesmärki pakkuda publikule ülevaadet tänapäeva kunsti arengutest Eestis.

 

Lisaks näitusepinnale ning töökojale hakkab Tallinn Art Space´i ruumides toimuma palju erinevaid kultuurisündmusi. Esimesed kontserdid kõlavad galeriis juba veebruaris, filmid hakkavad linastuma kord kuus ning avatakse väike kohvik. Lähiaja plaanidesse kuuluvad luuleõhtud, esitlused ning inspireerivad kohtumised, kus kõnelevad kunstnikud väga erinevatelt aladelt. Lisaks võimaldavad Tallinn Art Space´i multifunktsionaalsed, linna südames asuvad galeriiruumid korraldada mitmesuguseid kunstipidusid, koosolemisi ja üritusi.

 

Tallinn Art Space asub aadressil Maakri 19/21, endise Inspira poe ruumides Maakri pesumaja kõrval. Galerii on avatud E–R 11–19 ja L 11–16.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.