"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Tervisekonverents "Varesele valu... kes aitab?" lahkab pikki ravijärjekordi (0)
28. jaanuar 2015

Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis homme tasuta tervisekonverents „Varesele valu...kes aitab?“, kus käsitluse all on lai temaatika esmatasandi arstiabist ravijärjekordade ja haiglavõrgu arendamiseni.

Konverentsi avab kell 11 Tallinna linnapea Edgar Savisaar, järgneb ettekanne  eriarsti järjekordadest, räägitakse esmatasandi arstiabist, tervisekeskustest ja tänavusest kiirabiteenusest; Tallinna haiglate juhid arutavad haiglate valmisolekut Euroopa Liidu kodanike teenindamiseks, kõne all on ka õdede ettevalmistus Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ning riiklik haiglavõrgu arengukava aastani 2020. Tervishoiust tallinlase pilgu läbi kõneleb endine linnapea Jüri Mõis.

Päeva lõpus kell 15.30 on kavas paneeldiskussioon, kus osalevad linnavalitsuse, sotsiaalministeeriumi ja haigekassa esindajad.

Konverentsile oodatakse nii tervishoiutöötajad, perearste, pereõdesid, linnaosade tervisedendajaid kui terviseküsimustest huvituvaid linnaelanikke.

Konverents on osalejatele tasuta, seda modereerib Märt Treier.

Tervisekonverentsi korraldab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.