"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hispaania muusika Kiek in de Kökis (0)
09. veebruar 2015

Sõbrapäeval, 14. veebruaril kell 17.30 ja 19.30 kutsub muuseum Kiek in de Kök (Komandandi tee 2) kontserdile, kus kõlab klassikaline ja hispaania muusika. Üles astuvad kastanjetiansambel BelEmma, Pipilota Neostus flöödil ning Kristjan Tamm kitarril. Kavas on Albenizi, Granadose, Czibulka, Griegi, Mozarti ja Piazzolla teosed ning hispaania rahvamuusika. 6 eurot maksev pilet on saadaval pool tundi enne algust kohapeal. Info 517 0456. liisi.matvere@gmail.com

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.