"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Multikanukkude näitus MiiaMillas (0)
09. veebruar 2015

Märtsi lõpuni saab Kalamaja lastemuuseumis Miiamilla (Kotzebue 16) uudistada stuudio Animailm filminukke ja dekoratsioone. Näitus koosneb rahvajuttude aineliste filmide lamenukktehnikas valmistatud tegelastest ja dekoratsioonidest. Animailm on läbi viinud animatsiooni õpikodasid nii oma Raua tänava stuudios Tallinnas kui ka mujal Eestis. Muuseum on avatud K-P kl kl 10.30-18. E, T suletud.
Lisainfo www.linnamuuseum.ee/lastemuuseum

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.