"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kahes liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest (0)
10. veebruar 2015
Scanpix

Esmaspäeval juhtunud kahes liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 9.15 ajal Võrus Jüri ja Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus Mazda 6-ga sõitnud 51-aastane Raivo ei lasknud läbi peateel otse liikunud Mercedes-Benzi liinibussi, mida juhtis 51-aastane Toivo. Kiirabi viis nii Raivo kui ka Mazdas kaasreisijana viibinud 65-aastase Alfredi Lõuna-Eesti haiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 15.30 ajal Harjumaal Tõreska küla ja Kolgu küla vahelisel kruusateel, kus Dennise juhitud soomuk Boxer põrkas kurvis kokku vastassuunas liikunud Sisu soomukiga, mida juhtis 40-aastane Erik. Dennis toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.