"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maaema mess sõbrapäeval (0)
13. veebruar 2015

14. veebruaril k 11-18 toimub rahvusraamatukogus maaema mess, mis on seekord pühendatud sõbrapäevale. Maaema messi 20. sünnipäeva puhul näeb ka dokumentaalfilmi varasematest messidest. Kavas on kontserdid ja loengud, osta saab sõbrapäeva teemalisi käsitöö-, loodus- ja tervisetooteid. Päeva suures saalis juhatab Anto Raukas, väikeses saalis ja fuajees tegutsevad Raimo Aas Karlssonina ja Mart Vugt Väikevennana. Kõik soovijad saava teha annetusi vaesematele inimestele. Üritust toetab ka linn. Info www.maaema.ee       

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.