"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Arengufond kutsub iduettevõtteid müügi- ja turundusprogrammi (0)
17. veebruar 2015
Scanpix

Eesti Arengufond avas kandideerimise iduettevõtetele suunatud müügi- ja turundusprogrammi, mille eesmärk on käivitada ja kasvatada Eesti iduettevõtete müügivõimekust.

Arengufond koostöös Suurbritannia innovatsioonikeskuse VentureScoutiga toob Eestisse rahvusvaheliselt tunnustatud iduettevõtete müügi- ja turundusprogrammi eesmärgiga tõsta Eesti iduettevõtete rahvusvahelist konkurentsivõimet, vahendas BNS.

Kandideerima oodatakse iduettevõtteid, kes on suutnud alustada müügitegevusega, kuid vajavad teadmisi ja oskuseid müügi kasvatamiseks.

Arengufondis riiklikku iduettevõtete arendusprogrammi Startup Estoniat juhtiva Mari Vavulski sõnul on Eesti iduettevõtete müügioskused praegu kesised ning seetõttu pole nad ka rahvusvaheliselt konkurentsivõimelised.

“Programmi jooksul õpivad iduettevõtted müügitehnikaid ja -oskusi, mis viivad nende müügivõimekuse uuele tasemele,” kommenteeris Vavulski. “Nad loovad oma äridele konkreetsed müügiplaanid, mida ellu viies on nad võimelised leidma uusi kliente ning hõivama uusi turge,” lisas Vavulski.

Programm käivitub Startup Estonia programmi raames, mida rahastatakse Euroopa Regionaalfondi vahenditest. Startup Estonia eesmärk on pakkuda koostöös Eesti idufirmade ökosüsteemiga Eesti alustavatele ettevõtjatele lihtsasti mõistetavat ja terviklikku arengukeskkonda ning aidata kaasa ambitsioonikate ja maailmale väärtuslike ettevõtete loomisele ning arendamisele.

Kandideerimine on avatud kuni 28. märtsini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.