"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hiina uusaasta algab lumelaeval Linda (0)
18. veebruar 2015
Scanpix

Neljapäeval, 19. veebruaril algusega kell 16 tähistatakse Männipargis Hiina uusaasta vastuvõttu lumelaeval Linda ja selle ümbruses. Eile avati seal koos vastlapäeva tähistamisega lumelinn ja õnnistati lumest laev Linda. Lumelinna avamisel käis üle 2000 inimese.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on lumelinn pidevas täiendamises. “Hiina uusaasta alguse puhul toimub lumeskulptuuride võistlus, kus valmivad Hiina kalendri loomakujud,” ütles abilinnapea. Männipargi kõlakoja esisel platsil ilutseb Hiina uusaasta teemaline kitse jääskulptuur.

Männipargis on võimalus osaleda töötoas puust kitsede valmistamisel, uudistada kohale tulnud kitsi, osta mõõduka hinna eest hiina toitu, sõita ponidega ja palju muud. Kell 18.00 alustab vaatemängulise trummi- ja tuleshowga Peeter Jõgioja. Üritus on tasuta!

Tallinna Keskkonnaameti eestvedamisel rajati Mustamäele Männiparki lumelinn, mille läbivaks teemaks on Läänemeri ja sinna loodavad lumest objektid on sellest inspireeritud. Lumelinna põhielemendiks on laev Linda, millele on võimalik ronida ning sellelt liugu lasta.

Järgmine üritus lumelinnas toimub 24. veebruaril algusega kell 14, kus tähistatakse Eesti Vabariigi aastapäeva. Esineb Türnpu nimeline meeskoor, võimalus on sõita kaarikuga, võtta osa erinevatest mängudest ning süüa sõdurisuppi. Päeva lõpetab meeleoluka esinemisega ansambel Kukerpillid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.