"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liikluses sai vigastada kaks inimest (0)
18. veebruar 2015

Eelmise ööpäeva jooksul sai liikluses vigastada kaks inimest.

Kell 13.40 juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vihula vallas Võle-Vainupea-Kunda maantee 8,1 kilomeetril, kus Audi 100 juhtinud 51-aastane Guido kaotas libedal teel sõiduki üle kontrolli ning libises teelt välja vastu puid. Kiirabi viis mehe Rakvere haiglasse ja sealt lubati ta hiljem kodusele ravile.

Kell 17.29 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Endla 45 juures, kus esialgsetel andmetel taksot Toyota Avensis juhtinud 61-aastane Lembit tagurdas otsa 32-aastasele Sergeile. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli. Politsei selgitab õnnetuse täpsemaid asjaolusid ja otsib tunnistajaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.