"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kalamaja põhikool mälestab Vabadussõjas osalenud õpetajaid (1)
24. veebruar 2015

Seoses saabuva Eesti Vabariigi Iseseisvuspäevaga avati Tallinna Kalamaja Põhikoolis mälestuskivi Eesti Vabadussõjas osalenud kooli viiele õpetajale. 

Mälestuskivi on valmistatud Eesti dolomiidist.

“Saatus neil väga kurb ei olnud, neid kedagi ei represseeritud,” nentis Kalamaja Põhikooli direktor Marko Rööpson.

Info Vabadussõjas osalenud õpetajatest tuli välja kooli ajaloo uurimise käigus.

“Praegu jätkame uurimist, sest kõik tuli välja seoses kooli sajanda juubeliga ja koostame ka raamatut. Kooli vilistlased on suure töö ära teinud ja tänu sellele jõudsime ka vabariigi aastapäevaks mälestustahvli paika panna,” rääkis Rööpson.

Kivi kunstnikuks on skulptor Tiiu Kirsipuu

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

fr
25. veebr. 2015 12:26
Issand! Tiiu Kirsipuu ikka, mitte Kirsipii! Ta on eesti kunsti elus klassik. See on ka Eesti ulatuses kunstisündmus. Tal on kõik asjad lisaks veel ka väga ilusad. Kus tahvli fotot saaks näha? Aga need meil müüdavate arvutite klaviatuurid söövad küll hinge seest välja, iial ei tea, kas täht tuleb või ei. Niisiis iiralt, Mko ja aud tuleb lugeda Wiiralt, Mikko ja Raud. Selle kirjutamise ajal ei tulnud ca 10 tähte kohe välja. Lenovo.