"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vene valitsuskomisjon kiitis heaks Vene-Eesti piirileppe eelnõu (0)
25. veebruar 2015
Scanpix

Venemaa valitsuse seadusandluse komisjon kiitis heaks välisministeeriumi esitatud seaduseelnõu Eesti-Vene maismaa- ja merepiiri lepete kohta, mis määravad muuhulgas kindlaks piiri kulgemise ka Narva ja Soome lahes.

Nüüd tuleb eelnõu arutusele valitsuse istungil, kuid selle tähtaega ei ole veel nimetatud, teatas kolmapäeval Vene valitsuse infoportaal.

Eesti eelmine välisminister Urmas Paet ja Venemaa välisminister Sergei Lavrov allkirjastasid Eesti-Vene riigipiiri ning Narva ja Soome lahe merealade piiritlemise lepingu Moskvas möödunud aasta 18. veebruaril, vahendas BNS.

Riigikogus läbis Eesti ja Venemaa vahelise riigipiiri lepingute ratifitseerimise eelnõu esimese lugemise möödunud aasta aprilli keskel, selle edasisel menetlemisel jälgib Eesti Venemaa-poolset ratifitseerimise käiku ja kiirust. Riigikogus tuleb ratifitseerimise eelnõu lõpphääletus alles siis, kui Venemaa parlament on jõudnud sama kaugele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.