"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TULE KÜSIMA! Mustamäel pakuvad juristid tasuta nõu ja abi õigusapteegis (0)
26. veebruar 2015

"Mul on hea meel, et selline ettevõtmine Mustamäel teoks saab," ütles Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda juristide soovile aidata tasuta linnakodanike. "Elanike pöördumised näitavad, et huvi õigusapteegi vastu on suur. Kindlasti saavad täna Kaja majas paljud inimesed oma pakilistele küsimustele vastuse ning nõu, kuidas esilekerkinud probleeme lahendada. Suur tänu Eesti Juristide Liidule!"   

Valdkondade diapasoon on avar: notaritoimingud, pärimisõigus, perekonnaõigus, elatisraha nõuded, töölepingu seadus, maksuõigus, täitemenetlus, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetlus, kohtusse pöördumine, hagiavaldustele esitatavad nõuded, maksekäsu kiirmenetlus, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemine ja dokumentide vormistamine, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamine, korteriühistud ja KÜ otsused, maa- ja omandiküsimused, lepingu- ning võlaõigus. Kohal on magistrikraadiga, vähemalt viieaastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajad Jüri Asari, Sergei Tšurkin, Külli Kaldvee, Raimo Jõgeva, Ingrid Siimann, Olga Vaarmann, Evelyn Danilov, Krista Paal, Vambola Olli, Vadim Vilde, Enn Tonka, Diana Verš.

26. veebruaril kell 10.00 avab Mustamäe Kultuurikeskuses Kaja uksed Eesti Juristide Liidu § ÕIGUSAPTEEK.

Tasuta õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kell 10.00–14.00 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras.

Täiendav informatsioon Eesti Juristide Liidu kodulehel , tel 631 3002, EJL Facebooki leheküljel.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.