"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Autojuht sõitis väikesele tüdrukule ülekäigurajal otsa (0)
27. veebruar 2015
Scanpix

Eestis juhtus neljapäeval neli rasket liiklusõnnetust, milles ühes sai vigastada parklas seisnud inimene ja kolmes said vigastada sõiduteed ületanud jalakäijad.

Kell 17.17 oli õnnetus Võrus Kooli tänava Maxima parklas, kus 63-aastane Helju ajas segi Volkswagen Golfi piduri ja gaasipedaali ning sõitis otsa parkivale Ford Focusele, mille taga olnud 32-aastane Kairi sai vigastada. Kiirabi viis Kairi Lõuna-Eesti Haiglasse.

Kell 17.50 juhtus õnnetus Tallinnas Pärnu maantee 325 juures, kus 19-aastane Hendrik sõitis Seat Ibizaga otsa ülekäigurajal teed ületanud 19-aastasele Kristjanile. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. 

Kell 18.05 oli liiklusõnnetus Narvas, Kerese 11 juures, kus 51-aastane Svetlana sõitis Toyota Aurisega otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 10-aastasele Marijale. Kiirabi viis tüdruku Narva Haiglasse.

Kell 19.45 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle 51 juures, kus 58-aastane Iryna Mitsubishi Space Wagoniga otsa reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 22-aastasele Jaanile. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.