"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ida-Virumaal Orul hukkus tulekahjus mees (0)
03. märts 2015
Scanpix

Kohtla-Järve Oru linnaosas Virmalise tänaval põles teisipäeva hommikul mahajäetud maja, kustutustööde käigus leiti hukkunud mehe surnukeha.

Kell 10.47 said päästjad väljakutse Kohtla-Järve Oru linnaossa, kus Virmalise tänaval põles mahajäetud hoone, teatas Ida päästekeskus BNS-ile. Tulekahju sõitsid kustutama Jõhvi ja Sillamäe päästekomandode päästjad. Tulekahjule pandi piir kell 11.02 ning kohe leiti ka tulekahjus hukkunud mehe surnukeha.

Praegu tehakse järelkustutustöid, kohapeal on ka Jõhvi operatiivkorrapidaja ning menetleja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.