"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ratas: Keskerakond on valmis kõigi erakondadega läbirääkimisi pidama (1)
03. märts 2015
Scanpix

Keskerakonna esindaja Jüri Ratas ütles "Foorumis", et uus koalitsioon Reformierakonna juhtimisel nii kergelt ei sünni ning Keskerakond ei ütle ühelegi erakonnale, et nad ei ole valmis konsultatsioone või läbirääkimisi pidama.

“Tahan öelda, et valimisprotsent oli kõrge, Eesti inimesed tulid valima. See oli hea näide, et inimesed soovivad kaasa rääkida poliitikas,” ütles Jüri Ratas.

Ratas tuletas meelde, et kunagine Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsioon oli tugev ja tegi palju tegusid. Tema arvates Reformierakonnale selline koalitsioon ei sobi ja esmalt püütakse valida partneriteks need, kellele saab oma tingimused lauale lüüa, vahendas uudisteportaal ERR.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Harri
3. märts 2015 14:22
Paistab, et teised erakonnad ei mõista, et ainult koostöös Keskerakonnaga saavutavad nad edu. Seda heaks teha, mis on pajude aastate jooksul valesti tehtud, on väga raske. Reformierakonna edasise valitsemise ajal veereme kuristikku, isegi pidurdajad 2 uut erakonda ei suuda seda peatada.