"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Edgar Savisaar uisutajatele: sport liidab inimesi – teie olete iluuisutamise tulevik! (0)
04. märts 2015
Aleksandr Guškov

"Sport ühendab ja liidab inimesi, annab positiivseid emotsioone," sõnas Tallinna linnapea Edgar Savisaar avades Tondiraba jäähallis iluuisutamise MMi. "Eriti veel nii kaunis ala, nagu iluuisutamine, liidab." Pealinn toob lugejateni linnapea kõne ja suurürituse fotogalerii.

Head sportlased, rahvusvahelise uisuliidu ISU delegaadid, treenerid, kohtunikud, kõik külalised!

Mul on hea meel öelda avasõnad Tallinnas toimuvale rahvusvaheliselt kõrgetasemelistele juunioride maailmameistrivõistlustele iluuisutamises. Sport ühendab ja liidab inimesi, annab positiivseid emotsioone. Eriti veel nii kaunis ala, nagu iluuisutamine. Tänu teile on siia saabunud 163 sportlast 42 erinevast riigist. Kokku on külalisi 514.

Tänasest võtavad siin mõõtu sajad noorsportlased – teie olete iluuisutamise tulevik! Olen kindel, et meil õnnestub kaasa elada nii mõnelegi tulevasele olümpiavõitjale. Soovin kõigile sportlastele libedat jääd, teravaid uiske ja eneseületamist. Kohtunikele teravat silma, objektiivsust ja kindlameelsust. Treeneritele õigeid näpunäiteid ja rahulikku närvi. Loodame nende päevade jooksul näha tipptulemusi kõigilt sportlastelt.

Usun, et maailmameistrivõistlused, mida kantakse televisioonipildis ka üle maailma,  aitavad nakatada uisutamispisikuga paljusid väikesi huvilisi ja selle spordiala kasvulava laieneb veelgi.

Soovin kõigile põnevaid maailmameistrivõistlusi iluuisutamises!

Vaata galeriid (10)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.