"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaassõitja kukkus mootorratalt maha ja viidi haiglasse (0)
10. märts 2015
Scanpix

Esmaspäeval juhtunud kolmes inimkannatanutega liiklusõnnetuses hukkus üks ja sai viga kaks inimest.

Kella 10.37 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Paldiski maantee ja Järveotsa tee ristmikul, kus 35-aastase Gregori juhitud sõiduauto Ford Focus sõitis vasakpööret sooritades ette sõiduautole Mazda Premacy, mida juhtis 45-aastane Ljubov, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi toimetas Mazda juhi Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Kell 17.54 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Mustakivi tee ja Kivila tänava ristmiku läheduses, kus 27-aastase Artemi juhitud mootorratta Yamaha YZF-R1 tagaistmelt kukkus sõiduteele kaassõitja, 27-aastane Anastassia. Kiirabi toimetas kaassõitja Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 20.19 ajal juhtus ränk õnnetus Võrumaal Vastseliina vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 275. kilomeetril, kus järelhaagisega veokile Mercedes-Benz Actros, mida juhtis 33-aastane Denis, sõitis peateele ette sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 78-aastane Kaarel. Sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.