"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jõgevamaal leidis laps aiast mürsukesta (0)
13. märts 2015
Scanpix

Demineerijad said neljapäeval häirekeskuselt väljakutse Jõgevamaale, kus õunapuuaias mängiv poiss leidis mürsukesta.

Demineerijad said väljakutse Puurmani valda Altnurga külla, kus õunapuuaias mängiv poiss leidis puu juure lähedalt ühe 45-millimeetrise soomustläbistava mürsu tühja kesta, teatas päästeameti Lõuna päästekeskus BNS-ile. Demineerijad võtsid leiu kaasa.

Lisaks tuli demineerijatel neljapäeval kahjutuks teha Ida-Viru maakonnast Vaivara vallast Tõrvajõe külast leitud mürsk.

Demineerijad tuletavad meelde, et lõhkekeha ei tohi puudutada. Leiust tuleb koheselt teatada numbrile 112 ja minna eemale. Kõik lõhkekehad on toodetud sõjapidamise eesmärgil ning mõeldud tapmiseks, või suuremate purustuste tekitamiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.