"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nädal on päikseline, aga reedest alates võib lörtsi tulla (0)
16. märts 2015

Kõrgrõhkkond püsib Laadoga järve lähistel ning selle lääneserv katab Läänemere ümbrust.

Teisipäev (17.03.) on enamasti selge taevaga, kagutuul on sisemaal nõrk, saartel ja rannikul ulatub 5-10 m/s, õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval sisemaal 10..13, meretuulega rannikul kuni 5°C, kirjutas Maaleht.

Kolmapäeval (18.03.) ilmub taevasse õhukesi kõrgeid pilvi, kuid ilm on ikka kuiv, puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul, õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 8..12, meremõjuga rannikul 5°C ümber.

Neljapäeval (19.03.) liigub tugevnevad läänevoolus madalrõhkkond Norra merelt Barentsi merele ja laieneb servaga üle Skandinaavia ja Soome.

Reedel (20.03.) liigub madalrõhulohk üle Eesti ja õhumass vahetub külmema vastu, kohati sajab lörtsi või vihma, tuul pöördub edelast loodesse ja on mõõdukas, vaid Hiiumaa ja Põhja-Eesti rannikualadel ulatub 12 m/s ning õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 3..6, Kagu-Eestis kuni 9°C.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.