"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lapse sandistamises süüdistatud mees valetas, et kutsus Emilyle arsti: „Ma ei viitsinud seda vingumist kuulata!“ (0)
18. märts 2015
Scanpix

Täna jätkus Harju maakohtus kohtuistung eelmise aasta sügisel oma elukaaslase kaheaastase lapse sandistanud Egert Musta üle. Kolm esimest tunnistajapinki astunud inimest kinnitasid, et on näinud lapse kehal eri aegadel verevalumeid.

Esimese tunnistajana asus pinki Egert Musta ema, kelle sõnul kohtus ta lapse ja tema emaga esimest korda eelmise aasta juulis. Tema hinnangul tegeles lapsega ainult Must, lapse ema Keiti Voogre lapse vastu huvi ei tundnud, kirjutas Delfi.

Tema sõnul märkas ta lapsel verevalumeid juba toona. “Nägin, et põse peal oli sinine laik,” sõnas Musta ema. Tema sõnul olevat laps saanud selle kukkumise tagajärjel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.