"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas sai naine ülekäigurajal autolt löögi (0)
21. märts 2015
Scanpix

Tallinnas sai naine reede õhtupoolikul ülekäigurajal autolt löögi. Kiirabi toimetas naise Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 16.10 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi tänav 48/1 maja juures, kus sõiduautot Volkswagen Golf juhtinud 35-aastane mees sõitis reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületanud 28-aastasele naisele, teatas siseministeerium BNS-ile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.